Share This Post

Frontpage / Hardware

Η AMD υπόσχεται σπουδαίες ανακοινώσεις στο PC Gaming Show

Η AMD υπόσχεται σπουδαίες ανακοινώσεις στο PC Gaming Show

 

Η AMD είναι έτοιμη να κάνει ακόμα πιο σπουδαίες ανακοινώσεις από αυτές της Computex (RX 480, Zen) στο σημερινό show του PC Gaming. Αν και παραμένει μυστήριο ακόμα το τι θα μας παρουσιάσουν σίγουρα περιμένουμε να είναι κάτι από Virtual Reality, DirectX 12 τίτλους και ίσως περισσότερες πληροφορίες για την σειρά Radeon RX 400.

Στο περσινό show του PC Gaming η AMD μας παρουσίασε σημαντικές συνεργασίες που έκανε με game developers και μας παρουσίασε την νέα – για τότε- σειρά Radeon R9 300 καθώς και τα τότε flagship της εταιρείας Fury. Οτιδήποτε μας ετοιμάζει η AMD στο φετινό show, σίγουρα θα αξίζει την προσοχή μας.
Watch live video from PCGamer on www.twitch.tv

Το πρόγραμμα: 

10 AM Venue doors open
11:10 – 11:25 AM The Steam Speedrun, presented by Razer
11:30 AM – 1 PM Main program
1 – 2 PM Post-show interviews and extras

“The PC Gaming Show starts at 11:30 AM Pacific (2:30 PM ET, 6:30 PM GMT) on Monday, June 13 and will run for 90 minutes. If you tune in, you can expect a mixture of exclusive new footage, new trailers, new details on existing games, and unscripted conversations between developers and our host, Sean ‘Day9’ Plott.

Following the main presentation, we’re airing additional interviews and gameplay footage with some of our participants, which we’ll use as an opportunity to dig into greater detail on some of the games and hardware shown on stage.”

Ποιοι θα πάρουν μέρος σε αυτό το show: 

 

 

Share This Post