Share This Post

Gaming

Το πρόγραμμα της φετινής E3 και τα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν

Το πρόγραμμα της φετινής E3 και τα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν

Πλησιάζει η ώρα της E3 και εμείς φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε για τα παιχνίδια τα οποία θα αποκαλυφθούν. Παρακάτω είναι η αναλυτική λίστα των παιχνιδιών μαζί με το πρόγραμμα της E3.

Το πρόγραμμα

Bethesda: June 14 at 7PM PT / 10PM ET 

EA: June 15 at 1PM PT / 4PM ET 

Square Enix: June 16 at 1PM PT / 4PM ET

PC Gaming Show: June 16 at 5PM PT / 8PM ET

Microsoft: TBA

Sony: TBA

Nintendo: TBA

Ubisoft: TBA

Η λίστα των παιχνιδιών 

Assassin’s Creed Victory

Borderlands 3
Broforce
Call of Duty: Black Ops 3Crackdown
Crossing Souls
Deus Ex: Mankind Divided
The Division
Doom
EA Sports UFC 2
Enter the Dungeon
Fable Legends
Fallout 4 
Forza 6
Gears of War 4
Halo 5: Guardians

Hellblade (1)

Hellblade
Homefront 2: The Revolution
Joe Montana Football 16
Just Cause 3
Kingdom Hearts 3
LEGO Jurassic World
Mad Max
Madden NFL 16
Mario Maker
Mass Effect 4
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
Mirror’s Edge 2
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Need for Speed Unannounced Game
No Man’s Sky
Persona 5
Pokken Tournament
Quantum Break
Rise of the Tomb Raider
Rock Band 4
Ronin
Scalebound
Shin Megami Tenxsei X Fire Emblem
Star Fox Wii U
Star Wars: Battlefront
Star Wars (Visceral)
The Tomorrow Children
Titanfall 2
Tony Hawk Unannounced Title
Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4 AThief's End (2)

Until Dawn

Until Dawn

Watch Dogs 2
WWE 2K16
Xenoblade Chronicles X
Yoshi’s Wooly World

PlayStation (2)

 

 

 

Share This Post